Thursday, February 12, 2015

Is Lowerol Een betere manier om natuurlijk Lower Cholesterol?

Lowerol is een nieuw voedingssupplement uit Schotland. Volgens de fabrikanten Lowerol kan cholesterol snel verlagen en met geen bijwerkingen. Beide beweringen zijn belangrijke verkoopargumenten omdat mensen met een hoog cholesterol hebben ongeveer tweemaal het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten (een gewenst niveau is lager dan 200 mg / dL) en de meest gebruikte cholesterolverlagende medicijnen (statines) kan vervelende bijwerkingen veroorzaken.

Wie maakt Lowerol?


Lowerol werd ontwikkeld door Napiers. Het bedrijf is gevestigd in Edinburgh en is de productie van natuurlijke kruiden remedies sinds 1860 en de bedrijf heeft een uitstekend reputatie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten.

Is Lowerol Beter dan Alternatieve Cholesterolverlagende supplementen?


De Lowerol formulering is ontworpen om cholesterol te verlagen op een snelle en efficiënte wijze en kan doen zonder dat één van de bijwerkingen (spierkrampen, spierpijn) die zijn geassocieerd met statines. Lowerol bevat alleen natuurlijke ingrediënten en de capsules zijn geschikt voor veganistisch / vegetarisch gebruikers.
                        

Wat is Cholesterol en waarom is het gevaarlijk?


Cholesterol is een vetachtige stof geproduceerd in het menselijk lichaam en het lichaam gebruikt cholesterol een aantal belangrijke taken, zoals hormonen en verteringsenzymen voeren. Het lichaam kan vervaardigen alle cholesterol vereist en normale, gezonde functie zou niet mogelijk zijn zonder, maar bepaalde voedingsmiddelen, zoals rood vlees, eieren en zuivelproducten bevatten cholesterol en eten van te veel van het verkeerde voedsel ook vaak leiden tot een te hoog cholesterolgehalte in het lichaam.

Er zijn twee soorten cholesterol en ze het lichaam beïnvloeden op verschillende manieren. Eén type is bekend als goede cholesterol. De andere wordt gewoonlijk aangeduid als slechte cholesterol

Wat is het slechte cholesterol?


Slechte cholesterol is de naam gegeven aan low density lipoprotein (LDL). Het is het type dat blokkeert de slagaders en hartaanvallen, beroertes en andere gevaarlijke gezondheidsproblemen veroorzaakt. Het heeft bijna wasachtige textuur die lijnen de slagaders, waardoor ze smaller. Dit maakt het moeilijker voor het hart om het bloed het lichaam te pompen (schadelijk voor het hart) en kan resulteren in belangrijke organen ontvangen van een onvoldoende toevoer van zuurstof en belangrijke voedingsstoffen.

Wat is het goede cholesterol?


Goede cholesterol is high density lipoproteïne (HDL) en het heeft de kracht om slechte cholesterol afzettingen van de arteriële wanden te verwijderen en draag het naar de lever. De lever breekt vervolgens de LDL en zuivert uit het lichaam.

Wat zijn de beloofde voordelen van Lowerol? 

  • Snelle acteren, natuurlijke formule
  • Vermindert hoog cholesterol en helpt een gezond cholesterolniveau te behouden
  • Bevat rode gist rijst - klinisch bewezen dat een gezonde cholesterol op peil te houden
  • Geen bijwerkingen
  • Snelle verzending wereldwijd
  • Resultaten in slechts 30 dagen


Hoe Moet Lowerol worden gebruikt?


Napiers suggesties doen voor nieuwe gebruikers om hun arts te bezoeken en vragen om een cholesterol-test, zodat ze weten wat hun huidige cholesterolgehalte is en kan beslissen over de meest geschikte dosering van Lowerol te nemen. Het is ook mogelijk om een cholesterol-check doen thuis met behulp van een zelf-test kit (deze zijn beschikbaar om te kopen van de Lowerol website).

  • Hoog cholesterol niveaus: 1 capsule bij het ontbijt. 1 capsule tijdens de lunch. 1 capsule bij de avondmaaltijd (totaal 3 capsules per dag). 
  • Matig hoge cholesterolgehalte: 1 capsule bij het ontbijt. 1 capsule bij de avondmaaltijd (totaal 2 capsules per dag). 
  • Licht verhoogd cholesterolgehalte: 1 capsule bij het ontbijt (1 capsule per dag).


Napiers adviseren de capsules moeten altijd worden ingenomen met water of vruchtensap, net na de maaltijd is opgegeten.

Na een maand van het gebruik van het cholesterolgehalte opnieuw moet worden gecontroleerd om de meest geschikte dosering voor de komende maand vast te stellen (een lager cholesterolgehalte zal betekenen een lagere dosering van Lowerol nodig zal zijn).


Wat zijn de ingrediënten gebruikt in Lowerol?


Elke 500 mg Lowerol capsule bevat 4 ingrediënten-

Rode Gist Rijst Extract (400 mg)

Rode gist rijst wordt gebruikt als ingrediënt in veel Aziatische recepten en Chinese kruidendokters gebruik het om veel gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk en indigestie te behandelen. Rode gist rijst is nu steeds meer populair in de westerse wereld en is onderworpen aan een aantal klinische studies. In één studie, durende periode van 6 maanden, een groep proefpersonen werd rode gist rijst tweemaal daags. De controlegroep kreeg placebo. Wanneer de studie beëindigd de rode gist rijst groep een lagere slechte cholesterol (gemiddelde verlaging van 35 mg / dl) en een verhoogde hoeveelheid goede cholesterol. De placebogroep vertoonde ook lager cholesterolgehalte, maar de daling was niet zo significant (slechts 15 mg / dL). De placebogroep evenmin hetzelfde toename goede cholesterol krijgen. Nr spierkrampen of andere bijwerkingen werden gemeld door een van de proefpersonen die waren geven rode gist rijst.

Grape Seed Extract (80 mg)

Druiven is bekend dat rijk aan antioxidanten die de gezondheid kunnen stimuleren en versterken van het cardiovasculaire systeem. Verder onderzoek is waarschijnlijk gerechtvaardigd, maar de resultaten van recente studies suggereren sommige antioxidanten in druiven cholesterolgehalte kunnen verminderen met ongeveer 20%.

Policosanol (10mg)

Policosanol bevat een combinatie van alcoholen afgeleid van Cubaanse suikerriet was, waaronder octacosanol (60%). Sommige studies suggereren suppletie met policosanol kan bijzonder gunstig zijn voor het remmen van de vorming van cholesterol in de lever. In één studie de cholesterolverlagende voordelen van policosanol vergeleken met de voordelen van de populaire cholesterolverlagende geneesmiddelen lovastatine (statine-type geneesmiddel). Na twee maanden van vergelijkende tests policosanol Lovastatine had beter gepresteerd met 2% (het verlagen van slechte cholesterol). Het verschil is vooral merkbaar, maar de proefpersonen die werden policosanol vertoonden ook verhoogde niveaus van goede cholesterol. Het verhogen van het niveau van goede cholesterol is het vermogen van het medicijn lovastatine niet bezit.

Co-enzym Q10 (10 mg)

Ook bekend als ubiquinon, en soms afgekort tot CoQ10, Co-enzym Q10 die belangrijk is voor een aantal van biologische functies waaronder energie uit ATP. De mogelijkheden van CoQ10 kan worden geremd door bepaalde medicijnen, waaronder bètablokkers gebruikt om hoge bloeddruk en de statine-type geneesmiddelen gebruikt om lager cholesterolgehalte. Deze gevolgtrekking is één van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de bijwerkingen ervaren door mensen die proberen hun cholesterol verlagen statines. De toevoeging van extra CoQ10 aan de Lowerol formulering moet helpen zorgen Lowerol gebruikers geen ervaring met dergelijke zaken te doen.

Kan Lowerol Echt lager cholesterolgehalte zonder bijwerkingen?


Het is onmogelijk met zekerheid te zeggen dat elke vorm van formulering ooit 100% neveneffect gratis zal zijn, want iedereen is anders en de organen van mensen reageren op de dingen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, zou niemand ooit overwegen de nederige aardbei aan een lastige ingrediënt zijn, maar een minderheid van de mensen zijn allergisch voor aardbeien en hetzelfde kan gezegd worden voor zowat elk ingrediënt onder de zon. Lowerol-gerelateerde bijwerkingen zijn echter zeer onwaarschijnlijk.

Er is een mogelijkheid dat de natuurlijk voorkomende monacolins door rode rijst gist een lichte daling van het niveau van CoQ10 in het lichaam, maar elk verlagend effect moeten voldoende worden gecompenseerd door de toevoeging van extra CoQ10 in het Lowerol formulering kan produceren

Bepaalde gebruikersgroepen mag nooit gebruiken supplement zonder eerst een arts te raadplegen:
  • Zwangere vrouwen
  • Vrouwen die borstvoeding een kind
  • Mensen die het nemen van medicatie of het gebruik van andere supplementen
  • Mensen met bestaande gezondheidsproblemen
  • Iedereen die zich zorgen over hun gezondheid
* In geval van twijfel op zoek naar advies van een arts wordt altijd aanbevolen*


Garcinia Extra



Waar te Lowerol kopen


Lowerol is alleen beschikbaar vanaf de officiële Lowerol website, maar wereldwijde verzending wordt aangeboden en Napiers zijn trots op hun snelle verzending van alle bestellingen geplaatst.

Een enkele fles Lowerol kost £ 39,95 en duurt een maand wanneer zij worden gebruikt om extreem hoge cholesterolgehalte te verlagen of voor een periode van 90 dagen wanneer het wordt alleen gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen in toom te houden. Bulk kopen kortingen zijn beschikbaar maar, en kan met name relevant voor mensen met cholesterol niveau dat hoog genoeg is om de hogere dosis te rechtvaardigen zijn en willen graag de beste deal te krijgen voor hun geld.

Cholesterol testen kits zijn beschikbaar voor £ 9,95, maar de kortingen worden meestal toegepast wanneer de kits worden gekocht met flessen Lowerol.

Is Lowerol gegarandeerd om te werken?


Napiers tonen genoeg vertrouwen in hun product aan de klanten te voorzien van een 60 dagen geld terug garantie. Rekening houdend met het feit dat elke fles duurt een maand, en het toestaan voor porto transittijden, die nog steeds stelt klanten in ruim de tijd om een hele fles Lowerol gebruiken en te zien of ze tevreden zijn met de resultaten.



    Belangrijkste punten over Lowerol

  • Pack Grootte: 90 capsules per fles
  • Dosering 1-3 capsules per dag
  • Bevat bewezen ingrediënten? ja
  • Wordt Worldwide? ja
  • Garantie beschikbaar? Ja (60 dagen)
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Andere prikkels: bulk koopt kortingen, snelle verzending, Napiers is een gerenommeerd bedrijf



Garcinia Extra